Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа не

...
Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа не
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Боксът е игра на тронове

Световният първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа не е удовлетворен от това, че екипът му не съумя да се контракти за дуел с някой от най-хубавите бойци в дивизията.
 Антъни Джошуа прикани Анди Руиз да внимава какво приказва
Британецът ще се изправи против Анди Руиз на 1 юни в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк, откакто първичния му избор Джарел Милър отпадна от борбата, поради дадена позитивна допинг проба.

" Ние си играем на " Игра на тронове ", само че не знам за какво и не знам какво се случва, че почитателите не могат да видят борбите, които желаят. Просто не разбирам какво повече можем да създадем, тъй като направихме преференциални предложения за борби на тези момчета.

Имам това, което те желаят. Уайлдър ни направи предложение, само че то беше от него, а не от телевизионния канал или от промоутърската му компания. Направихме оферта на Фюри. Той не искаше % от наградния фонд, а обезпечен хонорар, само че сумата се оказа по-висока от цялата облага.

Направихме предложение на Дилиън Уайт, направихме оферта на Луис Ортиз, който взе доста по-малко, с цел да се бие с Уайлдър. Затова виждам протичащото и се чудя значение има това, което ще предложим на тези хора. Те просто ще кажат, че желаят повече или, че не е поради парите.

Всеки един от нас желае да стане международен водач. Защо най-хубавите не желаят да се бият с най-хубавите? Телевизионните канали основават собствен боксьор и гледат да си възвърнат вложените вложения в него преди да го захвърлят ", сподели Джошуа пред английския медиен колос " The Sun ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР